Nexen Univercity ”The infinity wall”

The Infinity Wall

d’strict was tasked with a redesign of Nexen UniverCity’s lobby space into a public media space that would have a powerful impact. Their solution, dubbed “The Infinity Wall” and located in Nexen’s R&D Center in Seoul, the installation communicates with audiences by telling the story of Nexen Tire’s core value and management philosophy through narrative and shared feelings.

The 30-meter-wide and 7-meter-tall LED screen displays images that attest to the infinite potential of Nexen Tires and creates a highly emotionally charged atmosphere that sets an exciting tone inside the building. Weather, time, news are delivered creatively and intuitively in real-time through “Message mode”.

Flat LED display’s transformation to a new three-dimensional space were possible thanks to well-planned and creative concept along with intuitive video creation power of d’strict. d’strict announced a re-creation of Nexen UniverCity’s lobby space into a public media space that can be the talk of the town.

Haven’t Been Amazed For Quite Some Time?